Central Laboratory
052 / 647 337

Choose a language:

....НАШЕТО МИНАЛО

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория "Лаборекспрес 2000'' е създаденa през 2000г. В същата година, лабораторията е лицензирана по закона за лечебните заведения и сключва договор с РЗОК - Варна. През годините минали оттогава, нашата лаборатория се наложи на пазара на медицински услуги, благодарение на високото качество на извършваните изследвания, възможно най-краткия срок за изпълнение, голям спектър на предлаганите лабораторни тестове и иновационен подход към лабораторната дейност.

НАШЕТО НАСТОЯЩЕ

СМДЛ "ЛаборЕкспрес 2000" е модерно оборудвана лаборатория с апаратура последни модели на утвърдени и водещи фирми в лабораторната диагностика. Асортиментът на лабораторията е изключително широк и наша цел е той непрекъснато да се увеличава. Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни. За улеснение на пациентите са разработени серия диагностични пакети за различни видове заболявания и профилактика на преференциални цени. Осигуряването на безопасността и надежността за Вас и медицинския персонал при ежедневната работа с кръвни материали се осъществява чрез използването на специална затворена система за вземане на кръв, състояща се от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват ефективна защита, удобство и по-добро качество на пробите. Професионализмът на всеки един от екипа ни е още една гаранция за качеството на лабораторната дейност. В лабораторията работят утвърдени специалисти в областта на клиничната лаборатория и микробиология. Ние се гордеем с качествата на нашият лаборантски състав - грижа към пациента, прецизност и всеотдайност. За удобство на хората с ограничена подвижност ние извършваме посещения до домът им. Лабораторията предлага различни възможности за получаване на резултатите от вашите изследвания: на място, чрез вградената в сайта система за Online резултати, чрез куриер, по пощата или по e-mail, съгласно Вашите предпочитания.

НАШЕТО БЪДЕЩЕ...

Нашата лаборатория постоянно развива своята дейност и нашият стремеж е към подобряване на качеството, намаляване времето за изпълнение и увеличаване броят на нашите изследвания. Наред с резултатите от регулярния вътрешен и външен качествен лабораторен контрол, мнението на лекарите и пациентите е от най-голямо значение при постигането на тази цел. Ето защо, наш приоритет е осъществяването на обратна връзка с всеки един от тях.

Наша най-висша отговорност е грижата за Вашето здраве! Благодарим Ви, за Вашия избор и доверие!

Пожелаваме Ви - "Бъдете здрави"!

Екипът на СМДЛ " Лаборекспрес 2000"

 

Follow us