....НАШЕТО МИНАЛО (2)

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория "Лаборекспрес 2000'' е създаденa през 2000г. В същата година, лабораторията е лицензирана по закона за лечебните заведения и сключва договор с РЗОК - Варна. През годините минали оттогава, нашата лаборатория се наложи на пазара на медицински услуги, благодарение на високото качество на извършваните изследвания, възможно най-краткия срок за изпълнение, голям спектър на предлаганите лабораторни тестове и иновационен подход към лабораторната дейност.

НАШЕТО НАСТОЯЩЕ

СМДЛ "ЛаборЕкспрес 2000" е модерно обурудвана лаборатория с апаратура последни модели на утвърдени и водещи фирми в лабораторната диагностика. Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни тук. За улеснение на пациентите са разработени серия диагностични пакети за различни видове заболявания и профилактика на преференциални цени тук. Асортиментът на лабораторията е изключително широк тук и наша цел е той непрекъснато да се увеличава. Някои от най-модерните високо-специализирани изследвания се изработват единствено при нас на територията на гр. Варна (Anti TPO, Anti TG). Осигуряването на безопасността и надежноста за Вас и медицинския персонал при ежедневната работа с кръвни материали се осъществява чрез използването на специална затворена система за вземане на кръв - Vacutainera - Venoject II, производство на фирма TERUMO EUROPE N.V., Белгия. Тя се състои от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват удобство, ефективна защита и по-добро качество на пробите. Професионализмът на всеки един от екипа ни е гаранция за качеството на лабораторната дейност. В лабораторията работят утвърдени специалисти в областта на клиничната лаборатория и микробиология тук. Ние се гордеем с качествата на нашият лаборантски състав - грижа към пациента, прецизност и всеотдайност. За да улесни пациентите, лабораторията предлага различни възможности за получаване на резултатите: на място, чрез куриер, по пощата, по e-mail или по Интернет, съгласно Вашите предпочитания тук.

НАШЕТО БЪДЕЩЕ...

Нашата лаборатория постоянно развива своята дейност и нашият стремеж е да осигурим високо качество на обслужване шест дни в седмицата. Наред с резултатите от регулярния вътрешен и външен качествен лабораторен контрол, мнението на лекарите и пациентите е от най-голямо ориентир при постигането на тази цел. Ето защо, наш приоритет е осъществяването на обратна връзка с всеки един от тях.

Наша най-висша отговорност е грижата за Вашето здраве! Благодарим Ви, за Вашия избор и доверие!

Пожелаваме Ви - "Бъдете здрави"!

Екипът на СМДЛ " Лаборекспрес 2000"